Groot formaat inktjetprinter

Dit revolutionaire apparaat biedt het breedste kleurengamma in zijn klasse voor duurzame outdoor grafische elementen. De RF-640 8 Colour is zeer geschikt voor printleveranciers die hun klanten willen verbluffen met opvallende, effectieve toepassingen die de verwachtingen ver overtreffen.

Verbluffend hoogwaardig drukwerk

De RF-640 8 Colour is een verdere ontwikkeling van de onvoorstelbaar populaire RF-640 dual CMYK-printer. Hij beschikt over CMYK plus Light Black, Red, Green en Orange inkt, voor verbluffend hoogwaardig drukwerk en uiterst accurate kleuraanpassing. Dit alles met een indrukwekkende outdoor duurzaamheid. 
De RF-640 8 Colour beschikt over uitstekende mogelijkheden voor kleurweergave om kleuren nauwkeurig op elkaar af te stemmen. Daarnaast kan de machine goed kleuren weergeven die normaal gesproken moeilijk realiseerbaar zijn. Tot 99% van Pantone®+ Solid Coated is binnen gamma; ideaal voor printleveranciers die zich aan specifieke huiskleuren moeten houden.

Red, Green en Orange inkt breiden het scala realiseerbare kleuren in het hele kleurengamma uit. En met Light Black ontstaan prachtige kleuren, uitzonderlijke huidtinten en vloeiende gradiënten voor een verbluffend fotografische weergave. Hierdoor is de RF-640 8 Colour ook ideaal voor interieurdecoraties, kunst en beeldreproductie. Dit voor zowel hotelketens, musea, galerieën als amusementsruimtes en kantoorgebouwen.
De VersaEXPRESS RF-640 8 Colour wordt aangestuurd door VersaWorks Roland Edition 2 SPECIAL PLUS RIP voor een hogere productiviteit, organisatie van opdrachten en kleurbeheer.

Breedste kleurengamma

Breedste kleurengamma

De VersaEXPRESS RF-640 8-kleurenprinter biedt het breedste kleurengamma in zijn klasse voor duurzame grafische outdoor elementen. Met een verbluffende drukkwaliteit in een samenstelling van CMYK plus Licht Zwart, Rood, Groen en Oranje inkt.
Outdoor duurzaamheid

Outdoor duurzaamheid

Hij maakt een verbluffende drukkwaliteit mogelijk met een indrukwekkende outdoor duurzaamheid. Perfect voor signaalborden, specialisten voor autofolie, grafische elementen voor exposities, commerciële drukkerijen en PSP's die grote impact willen hebben met indrukwekkend grafisch werk.
Geavanceerde printtechnologie

Geavanceerde printtechnologie

De VersaEXPRESS RF-640 8 Colour beschikt over een heel scala aan geavanceerde functies om dat u ijzersterk grafisch werk levert dat onmiddellijk opvalt. Een vergulde printkop vermindert de statische elektriciteit en optimaliseert de drukkwaliteit. Een variabele dotregeling produceert inktdruppels tot zeven verschillende groottes voor precieze, gedetailleerde grafische elementen, een superieure fotografische weergave, vloeiende gradaties en een uitstekend contrast.
Eco-Solvent Inkt

Eco-Solvent Inkt

Eco-solvent inkten leveren rijke, levendige kleuren op waaraan andere inktsoorten eenvoudigweg niet kunnen tippen. Ze leveren een outdoor bestendigheid voor alle kleuren van 3 jaar.* De eco-solvent inkten van de RF-640 8 Colour zijn snel drogend en geschikt voor een groot aantal media. Ze combineren onovertroffen drukprestaties met ongeevenaard veel toepassingsopties.

Specificaties van de RF-640 8C

Media

Breedte : 259 tot 1.625 mm
Dikte : Maximum 1.0 mm met schutblad
Buitenomtrek rol : Maximum 210 mm
Gewicht : Max. 40 kg
Diameter rolkern : 76.2 mm of 50.8 mm

Printbreedte

Maximaal 1615 mm 

Inkt

Type : ECO-SOL MAX 3 500 ml cartridges, INKU EGS 500 ml cartridges
Kleuren : 8 kleuren (Cyaan, Magenta, Geel, Zwart, Licht Zwart, Rood, Groen, Oranje)

Printresolutie

Maximaal 1440 dpi

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

Als de eerste cassette leeg is, spreekt de prin...

De stevige constructie van de EJ-640 zorgt voor...

TrueVIS VG2

Combineer schitterende en natuurlijke kleuren, ...

Wij bieden u tevens alle inkt, media en benodig...