Grootformaat Inktjet Printer/Snijplotters TrueVIS SG2-series

De SG2 is de laatste nieuwe toevoeging aan de meermaals bekroonde TrueVIS reeks en pakt uit met meer dan 30 nieuwe eigenschappen en verbeteringen ten opzichte van de vorige SG serie. Onder meer verbeterde bruikbaarheid, functionaliteiten, verbeteringen in nauwkeurigheid en efficiëntie in de print & cut workflow, plus bekroonde CMYK TR2 inkten voor indrukwekkende glanzende printkwaliteit.

De nieuwe SG2 serie is beschikbaar in 3 modellen: SG2-300 (762 mm), SG2-540 (1371 mm) en SG2-640 (1625 mm). Voor zowel starters, als ambitieuze printbedrijven die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen, met de SG2 serie is er voor ieder een passend model.

Of u nog maar net begonnen bent of uw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, de SG2-printers/snijplotters leveren de vertrouwde kwaliteit van het bekroonde TrueVIS-merk, met een gestroomlijnde workflow en de supersnelle doorloopsnelheid die u nodig heeft om prints dezelfde dag nog te kunnen afwerken en leveren. TR2-inkten produceren verbluffende, levendige kleuren voor een groot aantal toepassingen - van signalisatie, etiketten en heat transfers tot voertuigwraps en nog veel meer. 

De SG2-serie is verkrijgbaar in 3 formaten en combineert indrukwekkende prestaties met een ongelooflijke prijs/kwaliteitsverhouding en is gecertificeerd door de toonaangevende mediafabrikanten in de sector. Laat uw klanten zien wat u met TrueVIS SG2 kunt doen.

Breng uw afbeeldingen tot leven met details, kleur en opwinding

Breng uw afbeeldingen tot leven met details, kleur en opwinding

De TrueVIS SG2 produceert graphics van uitzonderlijke kwaliteit, in levendige, maar natuurlijke kleuren die zich echt onderscheiden van de massa. Met een verbeterde Print & Cut-nauwkeurigheid en verbeterde productie-efficiëntie kunt u uitgestanste stickers en etiketten, opvallende banners, signalisatie, levendige voertuigwraps en nog veel meer produceren.
Blijf de concurrentie een stapje voor met snelle levering op dezelfde dag

Blijf de concurrentie een stapje voor met snelle levering op dezelfde dag

Hoge droogsnelheden stellen u in staat om te printen en in minder dan 6 uur al te lamineren, waardoor u afdrukken dezelfde dag nog kunt installeren, met gegarandeerde kwaliteit en betrouwbare installatie.
Til uw bedrijf naar een hoger niveau met True Rich Color

Til uw bedrijf naar een hoger niveau met True Rich Color

De nieuwe kleurmanagement preset, True Rich Color, zorgt ervoor dat de indrukwekkende kleurnauwkeurigheid van de SG2-serie en het brede kleurenspectrum van de TR2-inkten optimaal worden benut. Nu kunnen levendige kleuren worden gecombineerd met neutrale grijstinten, vloeiende overgangen en natuurlijke huidtinten om verbluffende prints te creëren.
Betrouwbare geautomatiseerde workflow voor een snelle doorlooptijd

Betrouwbare geautomatiseerde workflow voor een snelle doorlooptijd

Bespaar tijd - u kunt uw SG2 gewoon laten doorgaan met de productie van perfect geprinte en nauwkeurig gesneden graphics, terwijl u reeds met de volgende printjob begint. De SG2 bevat een reeks functies om de beste gebruikerservaring te bieden en uw printproductie te stroomlijnen. Snellere insteltijd, optimalisatie van de jobvolgorde, lager inktverbruik, minder onderhoud enz, om uw productiviteit te verhogen.

Specificiteiten van de SG2-300/540/640

Printmethode

Piëzo-inkt-jet methode.

Media

Breedte: 182 tot 762 mm (SG2-340) / 275 tot 1371 mm (SG2-540) / 315 tot 1625 mm (SG2-640)
Dikte : Maximaal 1,0 mm met schutblad, voor het printen. Max 0,4 mm met schutblad en 0,22 mm zonder schutblad, voor het snijden.

Print-/ snijbreedte

Max. 736 mm (SG2-300) / Max. 1346 mm (SG2-540) / Max. 1600 mm (SG2-640)

Inktcassettes

Type: TrueVIS INK TR2 500 cc zak
Kleuren: Vier kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart)

Snijsnelheid

Van 10 tot 300 mm/s

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

TrueVIS VG2

Combineer schitterende en natuurlijke kleuren, ...

Unieke inktset. Ongeëvenaard kleurengamma. Verb...

Wij bieden u tevens alle inkt, media en benodig...