Quadient als specialist die u bijstaat 

 

Een startend bedrijf of een gevestigde onderneming... Quadient Graphics heeft alles in huis om uw all-round partner in de grafimedia-, print- en signindustrie te zijn!

Niet enkel heeft Quadient Graphics een kwalitatief productaanbod voor uw grafische dienstverlening in huis maar staan wij ook garant voor advies, begeleiding en service op maat van uw bedrijf.

Zo krijgt u meer dan de standaardaanpak, maar ook een kwalitatieve totaaloplossing.

Consultancy & advies

Wij helpen u met de juiste beslissing door u van grondig advies te voorzien. Beschouw ons maar als uw adviseur met persoonlijke begeleiding en correcte dienst na verkoop. Bovendien bieden we u verschillende financieringsmogelijkheden in de vorm van operationele leasing zodat uw flexibiliteit en continuïteit gegarandeerd is.

Installatie en configuratie

Om onze graphics oplossingen bij onze klanten te installeren, staat er in gans België een team van field engineers klaar.

Training en instructie

De installatie van een toestel is één ding, het correcte gebruik ervan is dikwijls iets anders. Daarom krijgen alle gebruikers en operatoren een grondige en praktische training na de installatie van het toestel. 

Helpdesk

Onze helpdesk probeert altijd elk probleem en elke vraag telefonisch op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, sturen zij een technicus rechtstreeks naar u om u te helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.