Quadient zet zich in voor een strategie van eco-design, een aanpak die beide partijen ten goede komt, omdat het onze klanten voorziet van apparatuur waarvan de milieu-impact tijdens de gebruiksfase wordt verminderd. We houden rekening met de milieu-impact van onze producten en diensten, over hun hele levenscyclus en op verschillende milieuaspecten, met behoud van hun gebruiksfunctie.

Certificaat ISO 9001

Het doel van deze norm is om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten met betrekking tot de kwaliteit van de producten en diensten die wij hen leveren, of deze te overtreffen.

Certificaat OHSAS 18001

OHSAS, voluit 'Occupational Health and Safety Assessment Series', is een internationale veiligheidsmanagementnorm voor het beheersen van de gezondheid en veiligheid op de werkplek. Quadient voldoet dus aan de internationale normen van een degelijk en functioneel veiligheidsmanagementsysteem.

Ecolabel

Quadient lanceerde zelf het ecolabel om de meest efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen te identificeren.

Recupel

De WEEE-richtlijn legt normen op aan de producent voor het ophalen, de behandeling, het verwerken en het terugwinnen van afgedankte elektrische en elektronische apparaten (AEEA).