Over Quadient

Quadient is de drijvende kracht achter 's werelds meest betekenisvolle klantrelaties. Door ons te concentreren op vier belangrijke oplossingsgebieden, zijnde Customer Experience Management, Business Process Automation, Mail-related Solutions en Parcel Locker Solutions, helpt Quadient de toegang tot wat voor eenieder van belang is te vereenvoudigen. Quadient ondersteunt honderdduizenden klanten wereldwijd op hun zoektocht naar het creëren van relevante, gepersonaliseerde verbindingen en het bereiken van uitstekende klantervaringen. Quadient is ondergebracht in compartment B van Euronext Paris (QDT) en behoort tot de SBF 120 index.  

 

Over Quadient Graphics

Een startend bedrijf of een gevestigde onderneming... Quadient Graphics heeft alles in huis om uw all-round partner in de grafimedia-, print- en signindustrie te zijn!
Niet enkel heeft Quadient Graphics een kwalitatief productaanbod voor uw grafische dienstverlening in huis maar staan wij ook garant voor advies, begeleiding en service op maat van uw bedrijf.
Zo krijgt u meer dan de standaardaanpak, maar ook een kwalitatieve totaaloplossing.

Quadient Graphics:

  • is uw adviseur met persoonlijke begeleiding en correcte dienst na verkoop;
  • biedt u verschillendefinancieringsmogelijkheden in de vorm van operationele leasing zodat uw flexibiliteit en continuïteit gegarandeerd is.
  • verdeelt kwalitatieve producten én media van gerenommeerde wereldspelers.