Roland IU-1000F Grootformaat UV vlakbedprinter

Voor topprestaties en onbeperkte printmogelijkheden biedt de IU-1000F UV-LED-vlakbedprinter de snelheid, supernauwkeurige kleurenproductie en creatieve printexpressie waar uw klanten om vragen, op aanvraag. De topkeuze voor een groot aantal winstgevende toepassingen, waaronder bewegwijzering, beursgraphics, interieurdecoratie, verlichte displays, canvas wall art en nog veel meer.

Wat kunt u met de IU-1000F doen?

Creëer een kleurrijke wereld aan de hand van talloze maatwerktoepassingen:
- Meubilair
- Doeken
- Winkels
- Binnenhuisdecoratie
- Beursgraphics

- Backlits

Betrouwbare productiviteit voor supersnelle doorlooptijden

Betrouwbare productiviteit voor supersnelle doorlooptijden

Met de IU-1000F bent u de concurrentie altijd een stapje voor - print ongeveer 15 harde platen (1220 x 2440 mm) per uur in de "Standard" printmodus en 10 platen in de "Quality" printmodus. Print CMYK en Wit tegelijkertijd met de Double White configuratie voor supersnelle levering - print ongeveer 6 platen per uur in de "Standard" printmodus.
Indrukwekkende veelzijdigheid op materialen tot 110 mm hoog en 45 kg/m² zwaar

Indrukwekkende veelzijdigheid op materialen tot 110 mm hoog en 45 kg/m² zwaar

Twee versies van UV-inkten met hoge dichtheid en hoge hechting zijn compatibel met een indrukwekkende verscheidenheid aan substraten, waaronder acryl, PETG, PVC-platen, schuimplaten, PC, hout, gegolfde polypropyleenplaat, aluminium composietplaat, metaal en glas.
CMYK, Wit, Gloss en Primer om uw winstpotentieel uit te breiden

CMYK, Wit, Gloss en Primer om uw winstpotentieel uit te breiden

De IU-1000F biedt CMYK plus Wit, Gloss en Primer inkten, in één krachtig apparaat, voor een indrukwekkende reeks toepassingen en een verbluffende printkwaliteit. Gebruik Witte inkt met een hoge opaciteit om unieke effecten te printen op donkere en gekleurde materialen en om CMYK-kleuren te laten opvallen op transparante acrylpanelen. Gebruik transparante (Gloss) inkt om matte en glanzende afwerkingen, levensechte texturen en gesimuleerde reliëfeffecten te creëren. Met Primer inkt kunt u materialen zoals acryl en glas* efficiënt voorbereiden om een goede hechting te garanderen. De inkten...
Lage bedrijfskosten voor een hoge rentabiliteit

Lage bedrijfskosten voor een hoge rentabiliteit

Uiterst efficiënt inktgebruik, zelfs voor afbeeldingen die fijne overgangen vereisen, betekent dat u verbluffende beelden van hoge kwaliteit kunt printen terwijl het inktverbruik tot een minimum wordt beperkt. De lage temperatuur UV-LED-lampen hebben een lange levensduur, zijn energiezuinig en verminderen de uitvaltijd in vergelijking met conventionele UV-lampensystemen, waardoor uw winstmarges worden gemaximaliseerd.

Specificaties van de Roland IU-1000F

Printtechnologie

Piëzo-ink-jet methode

Maximaal printoppervlak

2500 mm (B) x 1300 mm (L)

Inkt

Type: UV-uithardende inkt (UE, VS)

Kleuren: Zes kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, wit en gloss) en primer

Inktdroogsysteem

UV-LED lamp x2

Printresolutie

Max. 635 x 1800 dpi

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

Roland TrueVIS MG-640

Meer mogelijkheden voor printen en snijden. Tru...

Roland TrueVIS MG-640

De LG- en MG-serie combineren de flexibiliteit ...