LEC2-300 UV-printer/snijplotter

Hij is veelzijdig en uiterst productief en doet het werk van meerdere apparaten. U kunt in één naadloze workflow rechtstreeks op kaarten, film en andere materialen printen, snijden, rillen en reliëf aanbrengen, zodat u kunt inspelen op de diverse behoeften van uw klanten, en on-demand en op tijd kunt leveren.

  • Dubbele CMYK of CMYK met optioneel wit en gloss voor 3D-texturen, embossing en spot gloss afwerkingen
  • Precieze dot-plaatsing voor prints van uitzonderlijk hoge kwaliteit
  • Bespaar geld en ruimte dankzij de ideale combinatie van printen, snijden en rillen. Perfect voor de productie van stickers, dozen, verpakkingen, signalisatie en meer.

Een all-in-one oplossing voor labels, verpakkingen, displays en borden

De LEC2-300 is veel meer dan alleen maar een roll-to-roll printer/snijplotter. Hij kan geperforeerd snijden, rillen, vernissen en speciale effecten toevoegen op een enorm brede verscheidenheid aan ondergronden en materialen. Met vernieuwde printkoppen, nieuwe UV-LED-lampen en andere verbeterde functies biedt de LEC2-300 een grotere machine-efficiëntie en uitstekende resultaten voor talloze print- en verpakkingstoepassingen.

Veelzijdigheid voor een breed scala aan mediatypen

Veelzijdigheid voor een breed scala aan mediatypen

- Productontwerp - Labels en stickers voor on-demand toepassingen, korte series en mini-oplages - Productverpakkingen - Signalisatie en decor - Bedieningspanelen, industriële labels en veiligheidsstickers
Eenmalige on-demand productie

Eenmalige on-demand productie

In tegenstelling tot gewone printprocessen, waarvoor u nog platen moet maken, kunt u de ontwerpgegevens rechtstreeks van uw computer naar de LEC2-300 sturen via de gebundelde VersaWorks 6 RIP-software. Het gehele printproductieproces is snel en eenvoudig - print zoveel als nodig is, wanneer dat nodig is. Dringende correcties of ontwerpwijzigingen kunnen onmiddellijk worden geprint. Maak indruk op uw klanten door hen een service op maat te bieden die hun verwachtingen overtreft, zelfs voor taken met een beperkt aantal exemplaren of strakke deadlines.

Specificiteiten van de UV printer LEC2-300

Printtechnologie

Piëzo-ink-jet methode

Print/snijbreedte

Max. 736 mm

Inkt

Type: ECO-UV (EUV4) 220 cc, 500 cc cartridges

Kleuren: Zes kleuren (cyaan, magenta, geel, zwart, wit en gloss); vier kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart)

Inktdroogsysteem

Ingebouwde UV-LED lampen x2

Printresolutie

Max. 1440 dpi

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

De LEF-12i is een LED-UV-printer die print op v...

Wij bieden u tevens alle inkt, media en benodig...